Aiga > Tala Fou > Tala Fou a le Kamupani

Faʻafefea ona tausia faʻataʻitaʻiga turbocharged

2023-12-01

https://www.sdrboil.com/

Faʻafefea ona tausia faʻataʻitaʻiga turbocharged

turbocharge


I aso nei, o loʻo i ai le tele o faʻataʻitaʻiga turbocharged i le faʻaauau pea o le tafe o taavale, ma pe a alalaga tagata uma "Turbo", e toʻatele tagata e le amanaʻiaina nisi o vaega autu o le faʻataʻitaʻiga turbine, o nisi faʻamatalaga laiti e faʻaogaina ai le masani ma tausia le taamilosaga masani o auaunaga. Se'i tatou o ifo i na faamatalaga laiti.

Fa'amafanafana afi

A maeʻa le malulu amata o le taʻavale, o le uluai taavale vevela, tuʻu le vevela o le vai e oʻo atu i le tau masani, tuʻu le suauʻu afi e oʻo atu i le vevela sili ona lelei, aua o le turbocharger o se vaega faʻaogaina maualuga, o lea e manaʻomia ai le puipuiga o le suauu, a leai o le suauu o le a matua viscous, leaga lubrication aafiaga, faapuupuuina le ola o le turbine.

gaogao

Ona o le taʻavale o loʻo ave mo se taimi umi pe i se saoasaoa maualuga, o le vevela o le turbocharger e maualuga tele. A uma ona taofi, o le a faʻaauau pea le taʻavale o le turbine ona o le inertia. Afai e tape le afi i le taimi lava e uma ai le taofi, o le faʻamafanafanaga ma le tuʻuina atu o le suauʻu lubricating o le a taofi vave, faʻaleagaina ai le faʻamau.

Suau'u afi

Talu ai o le turbocharger e moni lava e sili atu le "maaleale", o lea e maualuga ai le suauʻu manaʻomia, o le turbine e faʻaaogaina faʻafefe opeopea, faʻapipiʻiina atoa i le suauu, o le viscosity o le suauʻu maualalo e maualuga atu, le lelei le suavai, e fautuaina e sui le taʻavale suauʻu gaosia atoatoa. , o lona faʻamaʻiina o le faʻamaʻi, faʻafefe-ofu, maualuga le vevela, lubrication ma le vevela e sili atu.

Asia'i

Siaki e le aunoa le mama faamau o le turbocharger, pe afai e tatala, o le a ulu atu le kesi kesi i totonu o le masini lubrication system e ala i le mama faamau e fai ai le suauu palapala, e mafua ai le tele o le suauʻu suauʻu, faaopoopo, pe a disassembling le turbocharger, e tatau ona poloka. le inlet, exhaust port ma le suauʻu inlet e puipuia ai le ulufale mai o le palapala poʻo mea mai fafo, aua le pa'ū, taia, uu vaega deforming, e le tatau i lē e ona le disassemble vaega na o ia lava. A leai o se pene poto ma pauna valea.


Aotelega: I lalo o tulaga masani, o le ola o turbochargers e mafai ona maualuga i le 20 tausaga pe sili atu, o lea mo faʻataʻitaʻiga turbocharged, o le taavale e sili atu le onosai ma sili atu masani.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept