Aiga > Tala Fou > Tala Fou a le Kamupani

I le maketi a Saina, o fea o i ai le auala mo suauu taʻavale?

2023-10-14

I le maketi a Saina, o fea o i ai le auala mo suauu taʻavale?

Tasi mai le vaega'au OEM i le fa'ailoga tuto'atasi muamua

I le amataga o le 1980s, na amata ona faʻaalia le pisinisi faʻapisinisi faʻatasi a Sino-mai fafo i Saina, ma faʻatau ai taavale faʻavaomalo e pei o Volkswagen, General Motors ma Ford na amata ona ulufale i le maketi o Saina. O lo'o lofitūina i tekinolosi fa'aleaganu'u fa'aleaganu'u ua tuai, ua faasolosolo malie lava ona alu ese Saina mai lona tala fa'asolopito tiga o ta'avale "mama fa'alima". Talu mai lena taimi, Santana, Beijing Jeep, SAIC Volkswagen ma isi faʻataʻitaʻiga na faʻaalia i luga o auala o Saina ma avea ma taʻutaʻua i le pisinisi a Saina. I le taimi lava e tasi, o lo'o fa'atupula'ia fo'i pisinisi i luga ma lalo o vaega ta'avale e lagolago ai ta'avale i le atunu'u atoa. Lubricants o se fa'ata'ita'iga sili ona taua ma manino o le faiga lagolago a le alamanuia tau ta'avale. I le 1960s, faʻatasi ai ma manaʻoga o le gaosiga o fale gaosi oloa ma le aerospace, na amata lemu le amataina o le lubricant. E oo atu i le 1990s, ua amata ona tuputupu aʻe kamupani lubricant Saina na taʻitaʻia e Great Wall Lubricants. I le vaitaimi lava lea e tasi, e tele kamupani tumaoti lubricant na aliaʻe. Mo se faʻataʻitaʻiga, na faʻatūina i le 2004, Ribang Technology fou malosi lubricants ma isi pisinisi taʻutaʻua fale lubricant.

I le amataga o le atinaʻeina o le lubricant alamanuia, o pisinisi a Saina e leai se faʻataʻitaʻiina o le gaosiga o le lubricant ma le gaosiga o tekonolosi. E ala i le galulue faʻatasi ma faʻailoga mai fafo, ua faasolosolo malie ona faʻaputuina a latou lava gaosiga loloto ma le gaosiga o tekonolosi. Ina ua maeʻa ona faʻatautaia le gaosiga ma le lelei o le puleaina, o le tele o pisinisi tumaoti i Saina na faoa le tausaga auro o le tulaʻi mai o taavale i totonu o le atunuʻu ma le atinaʻeina o le taʻavale afi, ma faʻasolosolo malie mai le gaosiga o OEM o ituaiga taʻutaʻua e tolu i le maketi faavaomalo a Meijia Shell. . O se fa'ailoga malosi o se pisinisi malosi, ma o se pisinisi malosi o se atunu'u malosi. I le isi sefulu tausaga o lumanaʻi, o le a faʻaauau pea ona faʻatupulaʻia faʻailoga tutoʻatasi i totonu o le atunuʻu, ae o le tulaga taʻutaʻua maketi o nisi faʻailoga lauiloa faavaomalo o le a faasolosolo malie ona paʻu. Fa'ailoga fa'atauva ma tagata faigaluega fa'atasi ma le ma'ale'ale o maketi, fa'anofo fetuutuunai ma fa'atinoga tau maualuga. O faʻamaumauga talafeagai o loʻo faʻaalia ai i le 2021, o loʻo nofoia e lubricant brands mai fafo le 93.9% o le maketi i totonu o le atunuʻu, ae o faʻailoga tutoʻatasi e naʻo le 6.1% o le maketi. Ole maketi tele ole lubricant ile atunu'u e toetoe lava a fa'apulepule e fa'ailoga mai fafo.

Lona lua, mai le auala i le oloa moni, mai le tau i le tautua

I le taimi muamua, o le maketi lubricant i totonu o le atunuʻu sa tele lava ina nofoia e ituaiga tetele e tolu ma isi faʻailoga faavaomalo, e tusa ma le 97% o le maketi. O le mea lea, i aso ua tuanaʻi, na faʻatautaia e le au faʻatau lubricant le tuʻuina atu o auala muamua, o lona uiga o le aia tatau e tautala ai i le itulagi, ae o lona uiga foi e mafai ona e pepelo e maua ai tupe, ma o tupe mama e matuaʻi mauoa. I aso nei, e silia ma le 6,000 ituaiga lubricant i le maketi i totonu o le atunuu. O le mea e le o toe maua e le maketi ua le o se oloa, ae le o se auala. Fa'atasi ma le fa'atupula'ia tele o fa'amatalaga manino, e le'o toe faigata le avanoa. Pe o le oloa lava ia e mafai ona aumaia se avanoa faapitoa avanoa i le tagata faatau ua avea ma tulaga taua i le vaitaimi o le voluma totonu. O fa'ailoga fa'ava-o-malo e pei o fa'ailoga tetele e tolu ua avea ma paionia maketi ona o le maualuga o le malamalama o maketi ma le tau maualalo o tupe mama. Ona i ai lea o auupega maualalo muamua, ae o lea ua suia filemu i latou lava ituaiga. Au'aunaga fa'alelei tu'ueleele ma le fa'atonutonuina o maketi ua avea ma fa'atauga fa'atauva'a - ma fa'aputuga umi mo le tele o fa'atau.

E masani fo'i ona fai fa'atauga lubricant, ma fa'apea fo'i fa'ailoga fa'afoliga e tele lava ina tupu i fa'ailoga fa'ava-o-malo e pei o ituaiga tetele e tolu. Talu ai ona o auala faʻatonutonu e faigata ona faʻatonuina ma o le faʻalauiloaina o maketi e matua maualuga lava, e leai se avanoa mo faʻamatalaga, ae ona o mea taua e pei o le faʻatonutonuina o auala ma le faʻatonutonuina o auaunaga a ituaiga tutoʻatasi, faʻapea foʻi ma le vaivai o le mana faʻatau ma isi mea, o lo'o i ai fa'asese. O lubricants i totonu o le fale e faʻamamafaina le maualuga ma le taugofie. E ala i le faʻatonutonuina o tau o le pito i luga ma le pito i lalo ole laina o fale gaosi oloa, e mafai ona tatou gaosia oloa maualuga ma taugofie, faʻaitiitia pea le tau o le suauʻu lubricating, ma faʻamanuia saʻo i le tele o tagata e ona taavale. I tausaga talu ai nei, ua iloa ai foi e le au tutoatasi i totonu o le atunuu e le mafai ona avea le tau o le tau ma malosiaga e lagolago ai le atinaʻeina umi o le ituaiga, ma ua faateleina a latou taumafaiga i maketi maketi ma auaunaga, e pei o le nofoia o mafaufau o tagata faatau. ma le fa'aaogaina o ala o fa'asalalauga fou mo fa'asalalauga, lea e iai sona sao.

Tolu auala o le galulue faatasi

Mai le latalata atu i atina'e i luga e latalata i le au'aunaga pito i lalo i aso ua tuana'i, o le lubricant alamanuia sa matua pulea e tagata gaosi oloa. O le sootaga i le va o le tagata fa'atau ma le gaosiga e na'o le tasi o le fa'atau ma le fa'atau atu. O tagata fa'atau oloa e galulue o ni tagata gaosi oloa ma oloa. O le viscosity o le auala faʻafefe i le gaosiga e matua maualalo, ae le gata i lea o le faamaoni. I se vaitau ua avea ai alaleo ma tupu, o tupe maua na o le pau lea o le sootaga. E i ai le tupe mama, o le a leai se faaletonu o paaga.

O le pipii i le va o le au fa'atau ma le au gaosi oloa ua avea ma mea taua tele mo le fa'atumauina. Ina ia mafai ona lagolagoina le au faʻatau, o le a faʻapipiʻi e le au gaosi oloa faʻaopoopoga punaoa i tagata faʻatau, ma e oʻo lava i le faʻapipiʻiina o tagata faʻatau i totonu o le itulagi e ausia ai le sili atu ona lelei o maketi faʻaitulagi. O le mea lea, o le "gogo" ua avea ma alaga faʻatasi mo kamupani tutoʻatasi e faʻalauiloa se osofaʻiga i luga o le maketi maketi. Mo se faʻataʻitaʻiga, Ribon lubricants fusifusia mea e fiafia i ai le tasi ma le isi, ma faʻatagaina tagata faʻatau e avea ma vaega o le falegaosimea e ala i le faʻasoa tutusa poʻo le tufatufaina atu, ina ia ausia se faʻasologa o le tufatufaina atu o tupe mama mo se taimi umi.

E fa tulaga tulaga ese'esega

O le maketi lubricants e tumu i avanoa, ae faʻapea foʻi luitau ma faʻalavelave. I le taimi nei, e ono faiga tetele i le atinaʻeina o ituaiga lubricant masani i le maketi i totonu o le atunuʻu:

Muamua, faʻamausali faʻamautu tutoʻatasi, faʻateleina le gauai atu i faʻailoga tutoʻatasi.

E pei o le Great Wall lubricating suauu, Longpan Tekonolosi, Compton, leai kilomita lubricating suauu ma isi.


O le lona lua o le tu'uina atu ma le le maluelue o oloa lagolago mo ituaiga tuto'atasi. I le faaopoopo atu i le suauu lubricating, o loʻo i ai oloa lagolago suauu lubricating, e pei o le suauu suauu, lubricating suauu afi faaopoopo faʻaopoopo, faʻapea foʻi ma oloa faʻavae vai e pei o le antifreeze. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Longpan Technology e maua ai oloa faʻavae vai e faʻaauau pea ona faʻatamaoaigaina le gafatia o auaunaga a lana lava togalauapi faʻailoga ma nofoia le maketi.

Lona tolu, e ave lona lava faʻailoga e fai ma fuʻa, ma taumafai e avea ma "Liangshan Hero base" lea e tuʻufaʻatasia ai le tele o suauʻu suauʻu e pei ole Petrochemical, Lake Technology, ma New Century New Energy, e taulaʻi ile OEM tuʻufaʻatasia tulaga. O loʻo faʻamoemoe e ala i lona lava falegaosimea malosi, o le a avea ma pito i tua ma lagolago mo le tele o faʻailoga ma fesoasoani i le tele o faʻailoga tutoʻatasi e folau mamao.


Lona fa, vave OEM gaosiga ma suʻesuʻega ma atinaʻe e avea ma faʻamanuiaga autu. A'o fa'aauau pea le fa'atumauina o le fa'atauva'a o le OEM, o lo'o matou fa'atupuina ma le malosi fa'ailoga tuto'atasi OBM, e pei o Meihe Technology, Yuangen Petrochemical, ma isi, ina ia ausia le atina'e tutusa o ta'avale e lua.


Lona lima, faʻatasi ai ma le faʻaleleia ma le atinaʻeina o nisi o auala, o le tuʻufaʻatasia ma le faʻaleleia o punaoa, o nisi o malosiaga fou e taʻitaʻia e le faʻatauga faʻapitoa ma le sapalai o loʻo faʻatupulaʻia, lea o le a fetaui lelei ma tulaga lelei o lubricants taʻutaʻua. Atina'e e galulue fa'atasi ma le OEM, po'o le tu'ufa'atasiga o laisene fa'ailoga, po'o le galulue fa'alua. O auala ma le galulue faʻatasi ma fale gaosi oloa maualuga ua ausia le atinaʻe vave.

Ono, i tausaga talu ai nei, o nisi lauiloa faavaomalo 100-tausaga faʻailoga ua avea ma faʻatauga autu o nisi vaega autu o meafaigaluega talimalo ina ua maeʻa le selau tausaga o faʻatoʻaga malosi.

I le taimi lava e tasi, o le faʻailoga faʻailoga ua iloa foi e le maketi. E ala i tulaga fa'atauva'a fa'atauva'a fa'ava-o-malo, tulaga fa'amaonia o le OEM, ma tu'ufa'atasia ma le fa'agaioiga o maketi, ua fa'atasi ai fo'i ma le ala lubricant oloa ma ausia le atina'e vave.


I le tasi itu, o le suauu lubricating o se tauvaga i le va o ituaiga, ma i le isi itu, o se tauvaga foi i le va o le sapalai o le sapalai ma tulaga tau alamanuia i tua atu o le ituaiga. I totonu o fale gaosi oloa gaosi oloa, na o le tasi le mea e mafai ona avea ma leo e faavavau, ma o lona uiga: ia tuʻuina atu i tagata faʻatau le sili ona taua ma le tau sili ona lelei o oloa ma auaunaga. Po o le a lava le tau o tau, o le mea taua o le faʻaputuina ma le puleaina o ituaiga eseese i totonu o pisinisi. E faigata ona ta'u atu po'o ai e mafai ona ta'alo lelei ma fa'aauau pea ona ta'alo lelei. O faʻamatalaga a le maketi o le a faʻamaonia ai e naʻo tagata manumalo o le faʻataʻitaʻiga + auaunaga + oloa + tau faiga e mafai ona alu ese mai le liʻo.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept